MONTSERRAT

22may7:30 amMONTSERRATPER CAN MASSANA

Detalles del evento

La clàssica pujada a Montserrat es fa, des de fa temps, bastant insoportable per la carretera des de Monistrol degut a la quantitat de cotxes i autocars que s’acumulen per poder aparcar dins del recinte. Avui farem una alternativa. Pujarem des d’Esparreguera per Can Maçana.

Con podeu veure en la foto del perfil, és una pujada d’11 km bastant constant, amb rampes màximes del 8% durant els darrers 4 km.

El recorregut és de 140 km i 2400 m de desnivell positiu i el farem passant per aquests llocs: Cerdanyola – St. Cugat – Rubí – St. Andreu de la Barca – Martorell – Olesa – Colònia Sedó – Esparreguera – Collbató – El Bruc – Can Maçana – MONTSERRAT – Monistrol – Vacarisses – Obac – Terrassa – Sabadell – UAB – Cerdanyola

A destacar el tram entre Olesa i Esparreguera. El farem per una zona bastant desconeguda, la Colònia Sedó. Després anirem pujant pel lateral de l’autovia, la A-2, fins que la deixem de banda per pujar els darrers 2,7 km fins la cruïlla de Can Maçana.

Sortint d’El Bruc veurem que la carretera es bifurca just davant del monument al timbaler del mateix nom. Si anem per la dreta el recorregut se separa de la A-2, és més agradable, però té un final espectacular, una pujada curta, uns 100 m amb un percentatge que supera per molt poc el 10%. Hem de mirar de no ficar-nos pel carrer d’El Bruc de Dalt:

El Bruc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anant per la banda esquerra del timbaler trobarem també la pujada més constant però amb l’afegit d’anar al costat de l’A-2.

 

Ver más

Día y hora

(Sábado) 7:30 am(GMT+00:00)