SANT FELIU DE BUIXALLEU

08may7:30 amSANT FELIU DE BUIXALLEUPUNTUACIÓ EXTRA

Detalles del evento

Primera sortida amb PUNTUACIÓ EXTRA. A més, la puntuació l’assolireu en una pujada bastant desconeguda, el tram de 6,3 km entre el desviament de la GI-553 i St. Feliu de Buixalleu.

Els primers 6 km des del desviament de la carretera de Breda és un trencacames de veritat, amb rampes dures i baixades fortes. Arribarem a un pla on creuarem la carretera Hostalric-Arbúcies i iniciarem la pujada de 6,5 km puntuable amb rampes molt i molt dures, al voltant del 15%.

El recorregut va per uns camins asfaltats bastant agradables, si no fos per la duresa de la pujada.

Inici

Aquesta foto és del primer km, amb un percentatge del 3%.

El recorregut és molt conegut fins el moment del desviament de la carretera de Breda. El clàssic de La Roca a St. Celoni i després La Batllòria direcció Breda.

Sortirem de la C-35 direcció Breda i passats 2 km trobarem un desviament a la dreta que indica Hostalric i Girona. 600 m més endavant ens desviarem cap a Can Cadell / Les Brugueres. Pel camí deixarem a l’esquerra Can Cadell i ens dirigirem cap a Gaserans i Grions. També deixarem a l’esquerra l’església de St. Llorenç de Gaserans, travessarem la carretera Hostalric / Arbúcies i aquí és quan començarà la pujada de debò

Ver más

Día y hora

(Sábado) 7:30 am(GMT+00:00)